// Forever Young


Nur Syafiqah Liyana




PEMENANG HEADER AWESOME! 'SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME!'
26 May 2012 ? 16 Lovey Dovey ?
STICKY POST AWESOME!

sila klik OLDER POST untuk entry terbaru



PEMENANG HEADER AWESOME!

SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME!




seramai 37 PESERTA AWESOME! telah mengambil bahagian
10 HEADER AWESOME! yang terpilih untuk diREVIEW oleh Eika

untuk pengetahuan semua, Eika sendiri yang memilih 10 HEADER AWESOME! tersebut
tanpa menggunakan khidmat bantuan daripada sesiapa pun

bagi peserta yang tidak terpilih, jangan bersedih yea
mungkin rezeki anda bukan di sini
anda tetap AWESOME! di hati Eika  :)

Eika memohon maaf atas segala kekurangan dan kelemahan Eika sepanjang mengendalikan
SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME!

sama-sama kita berusaha untuk menghasilkan header yang lebih baik pada masa akan datang  :)


berikut merupakan 10 HEADER AWESOME! yang terpilih :
































Thanks for reading :)


[PART 4] Review Header 'SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME!'
25 May 2012 ? 2 Lovey Dovey ?

Review Header AWESOME!
SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME!
[PART 4]




kenapa header jaakechik corner awesome?

nak tau ke kenape?
sebab....


====>>  hadiah dari en.suami tercinta!  <<====

sedang kat ofis en.suami call tanya password blog
terus bagi je la, ingat nak spot check..hehe
balik umah buka blog, terus terpampang 
header yang AWESOME tuh



APA KOMEN EIKA?

Header Jaa Kechik AWESOME! sebab :

  • background awan, pokok, rumput and bangunan tuu nampak real sangat
  • gambar Jaa Kechik berposing nampak cool
  • font yang digunakan sangat chantek
  • editing yang amat baik  :)



KLIK SINI untuk tengok header AWESOME! tersebut secara LIVE!







Ini header ki. Antara sebab header saya awesome: Sebab header ki ialah bunny yg comel. :D Korang tgk, dia   pandai senyum dengan kita. Hehe. Header ni 100% by me. Ideanya dari mummy tersayang. Wehee. Kalau ki  menang, mesti mummy bangga. Kan kan kan? Siapa nak join, join la :DD


APA KOMEN EIKA?

Header Ki AWESOME! sebab :

  • header neyy animated
  • gambar bunny tuu chomell sangat
  • title Lina Kah In The House sangat cool
  • font dan warna yang digunakan untuk title serasi dengan gambar bunny yang chomell 

KLIK SINI untuk tengok header AWESOME! tersebut secara LIVE!





Thanks for reading :)




Older Post